Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ν. Παπαδόπουλος: «Ο Πρόεδρος έχει αφήσει τη χώρα εκτεθειμένη»


Αν άλλα λέει ο Δημήτρης Χριστόφιας και άλλα γράφουν οι δημοσιογράφοι, το πρόβλημα δεν είναι δικό μου αλλά του Δημήτρη Χριστόφια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.
Απαντώντας στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι «το γεγονός και μόνο ότι όποτε ανοίξει το στόμα του και μιλήσει ο Πρόεδρος, χρειάζεται ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να προβαίνει σε διευκρινιστικές δηλώσεις για τις επόμενες τρεις ημέρες, από μόνο του λέει πολλά».
Δυστυχώς, προσθέτει, «οι τελευταίες ατυχέστατες δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για την Ελλάδα και την ΕΟΚΑ στη ‘ΧΟΥΡΙΕΤ’, ήδη έτυχαν εκμετάλλευσης από την τ/κ πλευρά, όπως διαφαίνεται και από τις σημερινές δηλώσεις του κ. Έρογλου».
Αναφέρει περαιτέρω ότι δυστυχώς, «για ακόμη μια φορά, ο Δημήτρης Χριστόφιας αντί να είναι προσεκτικός όταν τοποθετείται σε ξένα μέσα ενημέρωσης, πόσο μάλλον σε τούρκικα μέσα ενημέρωσης όπου θα έπρεπε να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικός, για ακόμη μία φορά έχει αφήσει τη χώρα μας εκτεθειμένη».
Ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφέρει ότι «τα ίδια είχαμε και τότε που μας είπε ο Δημήτρης Χριστόφιας ότι ‘και οι δυο μητέρες πατρίδες εισέβαλαν στην Κύπρο’, τα ίδια είχαμε όταν μας είπε για ‘τους ωραίους Έλληνες’, τα ίδια έχουμε και τώρα που είπε ότι ‘και οι δυο μητέρες πατρίδες να μας αφήσουν ήσυχους’ και ότι ‘η ΕΟΚΑ μόνο φανατισμό έχει προσφέρει στην Κύπρο’. Δεν μπορεί όλα αυτά τα περιστατικά να δικαιολογηθούν ως απλές παρεξηγήσεις».
«Είτε έχουμε τον πιο ασυνάρτητο πρόεδρο που δεν ξέρει τι λέει, είτε όλες αυτές οι αναφορές αποκαλύπτουν τις πραγματικές θέσεις και απόψεις του Δημήτρη Χριστόφια για την Ελλάδα», αναφέρει και προσθέτει ότι «για τον Δημήτρη Χριστόφια Ελλάδα και Τουρκία είναι το ίδιο πράγμα».
«Αυτή φαίνεται να είναι η πάγια και διαχρονική του θέση, γι’ αυτό και κάθε φορά καλείται ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να ανασκευάσει, να ερμηνεύσει και να υποβαθμίσει τις δηλώσεις του. Για να περιορίσει τη ζημιά αυτών των δηλώσεων», καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος στην ανακοίνωση του.


ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΗΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟ?ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου